ΑΚΜΗ

ΑΚΜΗ

Η ακμή είναι μία πολύ συχνή δερματική νόσος η οποία τυπικά εμφανίζεται μεταξύ των ηλικιών 12 και 17 ετών. Σε πολλές περιπτώσεις όμως, ιδιαίτερα στο γυναικείο πληθυσμό επιμένει και μετά την ενηλικίωση, ή εμφανίζεται σε μεγαλύτερες ηλικίες, προκαλώντας σημαντικές ψυχολογικές επιπτώσεις και αλλοιώνοντας την ποιότητα της ζωής.

Στο Theano Beauty SPA η ακμή καταπολεμάται δραστικά και επιτυγχάνεται σταδικά η εξάλλειψή της. Βάση της φροντίδας για την ακμή αποτελεί η Μάσκα αργίλου – ρετινόλης, η οποία έχει ενισχυθεί με ειδικά αντιακμιακά και αναπλαστικά αιθέρια έλαια.

Η μάσκα αυτή, η οποία είναι αποκλειστικότητα της εταιρίας καθώς έχει δημιουργηθεί μετά από συστηματική έρευνα των επιστημονικών συνεργατών της, έχει πολλαπλή και πολυεπίπεδη δράση καθώς :
Καθαρίζει βαθιά τους πόρους, καταπολεμά τα προπιονικά βακτήρια που προκαλούν την ακμή, διακόπτοντας μακροπρόθεσμα τη δράση τους και επιταχύνει την ανάπλαση των κατεστραμμένων ιστών χωρίς να προκαλεί σημάδια ή ουλές. Το αποτέλεσμα είναι ένα δέρμα καθαρό, βαθειά υγιές και φωτεινό.

Στο Theano Bella Spa η ακμή, μετά την κατάλληλη διάγνωση σε ό,τι αφορά την προέλευσή της, αντιμετωπίζεται και καταπολεμάται δραστικά και σταδιακά επιτυγχάνεται η εξάλειψή της.

Την μάσκα συμπληρώνουν και άλλα προϊόντα κατά της ακμής, καθώς και ειδικό λεμφικό Μασσάζ. Στις περιπτώσεις που αυτό ενδύκνειται και ιδιαίτερα όταν υπάρχουν ουλές που έχουν προκληθεί από την ακμή, εφαρμόζονται παράλληλα κατά την Πορεία και ενέργειες από ειδικές συσκευές, όπως Ραδιοσυχνότητες και Παλμικό Φως.

Σημπληρωματικά της θεραπείας που πραγματοποιείται στο Theano Beauty SPA και απαραίτητα στην φροντίδα του δερμάτος που έχει ακμή είναι τα καλλυντικά προϊόντα Theano Bella για το σπίτι, καθώς διατηρούν το ακμιακό δέρμα ελεύθερο από τα μικρόβια και προλαβαίνουν νέες εστίες, ενώ οι παλαιές εστίες μειώνονται και αναπλάθονται.