Η Εταιρία μας

Το Theano Bella Beauty SPA, ιδρύθηκε το 2000 από την Θεανώ Μπέλα με όραμα την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών αισθητικής, ευεξίας, αναζωογόνησης, ομορφιάς και χαλάρωσης για κάθε γυναίκα.

Με εικοσαετή πείρα στην Αισθητική, βαθειά γνώση και κατανόηση των ιδιαιτεροτήτων του δέρματος προσώπου και σώματος, αλλά και της ψυχολογίας της ομορφιάς, η Θεανώ Μπέλα εμπνεύστηκε και δημιούργησε έναν χώρο μοναδικό, στον οποίο η κάθε γυναίκα απολαμβάνει εξειδικευμένες θεραπείες που ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά, τις ανάγκες αλλά και τον τρόπο ζωής της.

Ταυτόχρονα, με τη συμβολή και πολυετή έρευνα της επιστημονικής ομάδας της εταιρίας, έχει αναπτύξει δικές της μεθόδους και προϊόντα, που εφαρμόζονται αποκλειστικά στους χώρους της.

Φιλοσοφία

Οι Υπηρεσίες Ομορφιάς στο Theano Bella Beauty SPA βασίζονται στην εξατομικευμένη διάγνωση κάθε δέρματος η οποία καθορίζει την ιδιαίτερη αισθητική πορεία για το συγκεκριμένο πρόσωπο και σώμα.

Αναγνωρίζεται όχι μόνον ο βασικός Τύπος (ξηρός, λιπαρός, μικτός), αλλά επιπρόσθετα και η ιδιαίτερη κατάστασή του, που αποτελεί τη βάση για την ανανέωση, την επανόρθωση και την πλήρη επαναφορά του δέρματος.

Τα Καλλυντικά προϊόντα Theano Bella έχουν σχεδιαστεί με βάση πολυετή έρευνα ώστε να παρέχουν συσφικτικές, αναγεννητικές και επανορθωτικές δράσεις στο δέρμα και περιέχουν επιλεγμένες φυσικές και σύγχρονες καλλυντικές ουσίες υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα είναι αποκλειστικότητα της Εταιρίας και διατίθενται μόνον από αυτήν.

H Θεανώ Μπέλα εμπνεύστηκε και δημιούργησε έναν χώρο μοναδικό με όραμα την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών αισθητικής, ευεξίας, αναζωογόνησης, ομορφιάς και χαλάρωσης για κάθε γυναίκα

Χώροι

Το Theano Bella Beauty SPA που σχεδιάστηκε από το Αρχιτεκτονικό Γραφείο Pieris Architects με στόχο να αποπνέει γαλήνη, ισορροπία και ψυχική ανάταση, αποτελείται από
τον Χώρο Προσώπου , τον Χώρο Σώματος και τον χώρο SPA, ενώ διατίθενται αίθουσες για Συνεδρίες VIP.

Στον Χώρο Προσώπου, το πρόσωπο δέχεται εξατομικευμένη φροντίδα ομορφιάς με επιλεγμένες φυσικές και σύγχρονες καλλυντικές ουσίες, κατά τις μοναδικές του ανάγκες μετά από ατομική διάγνωση.

Αντίστοιχα στον Χώρο Σώματος ειδικές μέθοδοι και εξειδικευμένα προϊόντα αυξάνουν την λιπόλυση, μειώνουν την κυτταρίτιδα και φροντίζουν για κρουστό και τονωμένο δέρμα.

Στον Χώρο SPA όπου εναλλάσσονται φως και σκιά, ώστε να μεταδίδεται η αρμονική αντίθεση της ομορφιάς, το σώμα δέχεται τις ευεργεσίες τού νερού και επιλεγμένων αιθερίων ελαίων και προετοιμάζεται για την επακόλουθη φροντίδα.

Στους Χώρους Προσώπου και Σώματος, οι επιφάνειες εργασίας έχουν σχηματιστεί σαν γλυπτά που μεταγγίζουν την συμμετρία της ομορφιάς. Μεγάλα, ημιδιαφανή γυάλινα πετάσματα, διακοσμημένα με δισδιάστατα δέντρα και κλαδιά, φιλτράρουν το ηλιακό φώς και ενισχύουν την αντίθεση φωτός και σκιάς, προσδίνοντας ατμοσφαιρική διάσταση στην παραμονή στο χώρο.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Η εξατομικευμένη διάγνωση κάθε δέρματος, η οποία καθορίζει την ιδιαίτερη αισθητική πορεία.
Οι ειδικές Μέθοδοι που εφαρμόζονται σε πρόσωπο και σώμα, οι οποίες προκαλούν από ανανέωση έως και ολική επαναφορά του δέρματος.
Και τα Καλλυντικά Theano Bella, τα οποία είναι αποκλειστικότητα της Εταιρίας και περιέχουν επιλεγμένες φυσικές και σύγχρονες ουσίες υψηλής ποιότητας.

Τόσο στην ΚΑΜΠΙΝΑ, όσο και στο ΣΠΙΤΙ (καλλυντικά), εφαρμόζονται πολύ η θεραπευτική άργιλος, η ρετινόλη (βιταμίνη Α) και επιλεγμένα αιθέρια έλαια, μαζί με πλειάδα άλλων φυσικών και σύγχρονων καλλυντικών ουσιών.

Η Συσκευή Παλμικού Φωτός (IPL) για δερματική αναγέννηση, ουλές ακμής και αποτρίχωση, το Υψίσυχνο ρεύμα (περιλαμβάνει το Μασάζ Βιέννης) για αναγέννηση και ακμή, και οι Ραδιοσυχνότητες για ανανέωση και αντιγήρανση. Αυτές, μαζί με ορισμένες άλλες, υποβοηθούν στην δερματική αναγέννηση και επανόρθωση.

Στο Πρόσωπο υπάρχει η Μέθοδος Ολικής Επαναφοράς με AHAs, η οποία έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά για το Theano Bella Beauty SPA.
Στο Σώμα υπάρχει η αποκλειστική Μέθοδος In-situ διείσδυση CO2 στο βαθύτερο δέρμα, που σε συνδυασμό με λεμφικό μασάζ προκαλεί λιπόλυση και αναδιάταξη των λιποκυττάρων στις περιοχές με κυτταρίτιδα.

ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Δύο ώρες η συνεδρία προσώπου και μια ώρα η συνεδρία του σώματος.

Η κυρία Μπέλα παίρνει η ίδια το  αναλυτικό ιστορικό της επισκέπτριας  με έμφαση  στους μέχρι σήμερα τρόπους φροντίδας του δέρματός της, ενδεχόμενες παθήσεις   και παρεμβατικές μεθόδους περιποίησης και πραγματοποιεί μετά από λεπτομερή εξέταση, διάγνωση της κατάστασης του δέρματός της.  Στη συνέχεια ενημερώνει την πελάτισσα για τις ανάγκες που έχει διαγνώσει και τις προτεινόμενες πορείες φροντίδας. Οι πορείες αυτές βασίζονται στη χρήση εξειδικευμένων μειγμάτων ώστε να καλυφθούν οι συγκεκριμένες ανάγκες και σταδιακά να δημιουργηθεί υγιές υπόστρωμα.

Η πρώτη θεραπεία διαρκεί περίπου 2 1/2 ώρες και πολύ σημαντική είναι η διατήρηση του προσώπου ανέπαφου όλη την υπόλοιπη ημέρα. Συγκεκριμένα μετά τη θεραπεία τα μαλλιά πρέπει να τραβηχτούν πίσω ώστε να μην μπαίνουν στο πρόσωπο, και να χρησιμοποιηθεί το βράδυ καθαρή μαξιλαροθήκη.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όταν η κυρία Μπέλα αναλάβει, μετά τη σύμφωνη γνώμη της επισκέπτριας, ένα πρόσωπο, το αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου, κατά συνέπεια πρέπει να ακολουθηθεί από την ίδια αυστηρά η πλεύση στην καθημερινή φροντίδα που θα της δοθεί. Επίσης στο ξεκίνημα της συνεργασίας, πραγματοποιύνται, ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου δύο με τρεις εβδομαδιαίες συνεδρίες, για να δοθεί η απαιτούμενη ώθηση. Μετά τις διαγνωστικές συνεδρίες σκιαγραφείται με ακρίβεια το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί για να καλυφθούν ολοκληρωμένα αυτές  οι ανάγκες.

Στο ξεκίνημα είναι απαραίτητο να μεσολαβεί μία εβδομάδα ανάμεσα στις συνεδρίες. Η μεγαλύτερη συχνότητα δεν ενδείκνυται.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ

Η κυρία Μπέλα παίρνει ένα ιστορικό είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ζητά μία κοντινή φωτογραφία με απόλυτα καθαρό πρόσωπο. Με βάση αυτά τα στοιχεία χτίζει την απαιτούμενη πορεία φροντίδας την οποία περιγράφει με λεπτομερή γραπτά βήματα, και αποστέλλονται τα κατάλληλα προϊόντα είτε στην περιφέρεια είτε στο εξωτερικό.

Καθόλου, απλώς είναι απολύτως απαραίτητο η κυρία Μπέλα να γνωρίζει με ακρίβεια πότε έγιναν, ποια συστατικά ή μέθοδοι χρησιμοποιήθηκαν και πότε και αν προγραμματίζεται να επαναληφθούν, ώστε να εφαρμόσει
την κατάλληλη πορεία.

Όχι, ούτε ενέσιμες, ούτε άλλης φύσης παρεμβατικές θεραπείες.

Η κυρία Μπέλα δεν έχει τη δυνατότητα να την αναλάβει καθώς τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται πρέπει να στηρίζουν  και να ενισχύουν καθημερινά τις πορείες που ακολουθούνται για τις ανάγκες του εσωτερικού υπόβαθρου της επιδερμίδας.

Βεβαίως. Κατ αρχήν περιγράφονται οι μέθοδοι υγιεινής και ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος τι ενδείκνυται για χρήση και τι πρέπει να αποφεύγεται.

Κατ αρχήν αν κάποια γυναίκα παρακολουθείται από γιατρό και κάνει ιατρική θεραπεία, η κυρία Μπέλα δεν παρεμβαίνει. Πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία, να περάσει ικανός χρόνος, ανάλογα με την περίπτωση και μετά να ξεκινήσει τις πορείες φροντίδας.

Ο κλασικός καθαρισμός δεν πραγματοποιείται στη Theano Bella Spa και δεν υποστηρίζεται, καθώς θεωρείται παρεμβατικός. Με τις μεθόδους και τα προϊόντα της κυρίας Μπέλα καταπολεμείται η σμηγματόρροια και ξεμπλοκάρουν οι πόροι χωρίς παρεμβατικές κινήσεις.

Ο χώρος είναι αποκλειστικά για γυναίκες, αλλά παρέχονται διαγνώσεις και προϊόντα φροντίδας σε άντρες , αν το επιθυμούν.