ΣΥΣΦΙΞΗ

Γρήγορη αναζωογόνηση

Στο χαλαρό δέρμα, ο συνδετικός ιστός έχει χάσει τη σφριγηλότητά του καθώς η λέμφος κινείται αργά και οι άχρηστες ουσίες του μεταβολισμού συσσωρεύονται. Η επαναφορά του απαιτεί εξειδικευμένες ιστο-συσφικτικές μεθόδους που είναι σκόπιμο να εφαρμοστούν για ικανό χρονικό διάστημα, αλλά τα πρώτα αποτελέσματα φαίνονται πολύ γρήγορα.

Η σύσφιξη ιστών στο πεσμένο και άτονο δέρμα γίνεται στο Theano Bella Beauty SPA κυρίως με την Μέθοδο In-situ CO2, η οποία προκαλεί άμεση αποσυμφόρηση των ιστών από τα συσσωρευμένα υγρά που προκαλούν την χαλάρωση και επαναφέρει την σφικτή και ανανεωμένη εμφάνιση.

Η σύσφιξη των ιστών πραγματοποιείται με μεθόδους που προκαλούν άμεση αποσυμφόρηση από τα συσσωρευμένα υγρά που προκαλούν τη χαλάρωση.

Συμπληρωματικά για τη σύσφιξη εφαρμόζονται Ραδιοσυχνότητες από ειδική συσκευή.

Επιπλέον, το υδρο-μασσάζ στο SPA του Theano Bella Beauty SPA, με προσθήκη ιστο-συσφικτικών αιθερίων ελαίων στο νερό, συμβάλλει έντονα στην ιστο-σύσφιξη. Μετά την έξοδο από το νερό, το δέρμα είναι ήδη σημαντικά σφριγηλότερο.

Για συντήρηση των αποτελεσμάτων στο σπίτι, προσφέρεται το ειδικό συσφικτικό και λιποδιαλυτικό Ζελέ Κυτταρίτιδας, το οποίο απλώνεται με απαλές κυκλικές κινήσεις στις περιοχές που το έχουν ανάγκη.