ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ

ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ

Ένα από τα πιο συχνά δερματικά αισθητικά προβλήματα για το οποίο αγωνιούν οι περισσότερες γυναίκες είναι οι Λεκέδες. Στο Theano Beauty SPA οι Λεκέδες αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά, εξαλείφονται και το δέρμα θωρακίζεται σε βάθος ώστε να προστατεύεται από μελλοντική επανεμφάνιση.

Οι περισσότεροι επιφανειακοί λεκέδες εξαλείφονται με τις Κλασικές Πορείες Προσώπου οι οποίες περιλαμβάνουν βαθύ καθαρισμό με Peeling, σε συνδυασμό με αναγεννητικές ουσίες και συγκεκριμένα βιταμίνες Α και Ε και αιθέρια έλαια. Οι συγκεκριμένες μέθοδοι αφαιρούν τις επιφανειακές στιβάδες της επιδερμίδας και προκαλούν την αναγέννησή της.

Οι δυσχρωμίες και οι επιφανειακοί λεκέδες εξαλείφονται με πορείες που περιλαμβάνουν βαθύ καθαρισμό σε συνδυασμό με αναγεννητικές ουσίες.

Οι μόνιμοι αλλά επιφανειακοί λεκέδες (οι γνωστές μας πανάδες), μπορούν να μειωθούν αισθητά με τις αντίστοιχες Πορείες σε συνδυασμό με καλή και συνεχή αντηλιακή προστασία.

Οι βαθύτεροι λεκέδες εξαλείφονται σταδιακά, με συστηματική εφαρμογή πιο δραστικών αισθητικών μεθόδων και συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια των μηνών με μειωμένη ηλιοφάνεια, με Πορείες AHAs, υποστηριζόμενες με αναγεννητικές ουσίες (βιταμίνες Α και Ε και ιστο-αναπλαστικά αιθέρια έλαια), οι οποίες αναπλάθουν όλο το δέρμα.