ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Εδώ αναφερόμαστε κατά κύριο λόγο σε Πορεία για την φροντίδα τού Ξηρού και Ώριμου δέρματος του οποίου η κύρια ανάγκη είναι η άμεση υδάτωση και η διέγερση των αναγεννητικών λειτουργιών, που επαναφέρουν τα επίπεδα νερού και λιπιδίων και μειώνουν σταδιακά τις ρυτίδες.

Στο Theano Bella Beauty SPA επιτυγχάνεται με εξειδικευμένες μεθόδους όπως για παράδειγμα Peeling και Μασσάζ, με ειδικές θρεπτικές και αντιρρυτιδικές Μάσκες και Κρέμες, καθώς και με την συνδρομή ενεργειών από ειδικές συσκευές, όπως Ραδιοσυχνότητες και Παλμικό Φως.

Η άμεση υδάτωση και η διέγερση των αναγεννητικών λειτουργιών επαναφέρουν τα επίπεδα νερού και λιπιδίων και μειώνουν σταδιακά τις ρυτίδες.

Η αποτελεσματική αντιγηραντική ανανέωση τού προσώπου απαιτεί ικανό χρόνο, καθώς επιδερμίδα χρειάζεται περίπου 28 ημέρες για πλήρη αναγέννηση, ενώ το «γέμισμα» των βαθύτερων ρυτίδων προϋποθέτει τη σύνθεση νέου κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος στο βαθύτερο δέρμα , διαδικασία που διαρκεί 2-3 μήνες.

Τα αντιγηραντικά αποτελέσματα συντηρούνται και αυξάνονται με τα ειδικά καλλυντικά Theano Bella για το σπίτι, τα οποία παρέχουν αναγεννητικές ουσίες στο απαιτητικό αυτό δέρμα.