ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Η βάση της περιποίησης

Ο σωστός καθαρισμός προσώπου αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα για την αποτελεσματική περιποίηση, ιδίως σε ό,τι αφορά το λιπαρό δέρμα. Μόνο μετά τον καθαρισμό μπορούν τα συστατικά να διεισδύσουν και να δράσουν.

Το πρώτο βήμα για σωστό καθαρισμό στο Theano Bella Beauty SPA είναι το πλούσιο, απολαυστικό Γαλάκτωμα Καθαρισμού. Το Γαλάκτωμα το οποίο αφαιρεί τους ρύπους, το σμήγμα (το φυσικό λίπος του δέρματος) και το ελαφρύ μακιγιάζ, πρέπει να εφαρμόζεται με απαλές κυκλικές κινήσεις, ώστε να μην ερεθίζει το δέρμα.

Για τα ξηρά και ώριμα δέρματα προτείνονται τα λεπτόρρευστα Γαλακτώματα ενώ τα λιπαρά δέρματα χρειάζονται αντίστοιχα πιο παχύρρευστα Γαλακτώματα. Στην Καμπίνα πραγματοποιείται, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο, βαθύς καθαρισμός με Γαλάκτωμα και βουρτσάκι (brush cleansing), ο οποίος αφαιρεί το λίπος από τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

Ο σωστός καθαρισμός προσώπου αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα για την αποτελεσματική περιποίηση. Μόνο μετά τον καθαρισμό μπορούν τα συστατικά να διεισδύσουν και να δράσουν .

Ακολουθεί η Μάσκα Προσώπου, η οποία βασίζεται στην θεραπευτική άργιλο, μία ουσία με εξαιρετικές απορροφητικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες.

Τέλος, η Λοσιόν Προσώπου επαναφέρει το φυσιολογικό, ελαφρά όξινο pH (5,5-6,5), δροσίζει και κατευνάζει το δέρμα, και ταυτόχρονα συσφίγγει τους ανοιχτούς πόρους.