ΑΝΑΠΛΑΣΗ

ΑΝΑΠΛΑΣΗ

Η Ανάπλαση ή επανόρθωση είναι μία διαδικασία μέσω της οποίας το δέρμα αναζωογονείται από το βάθος, αποκτώντας ανανεωμένο ανάγλυφο και αποτελεί το υψηλότερο στάδιο που φτάνει σήμερα η σύγχρονη Αισθητική.

Η ανάπλαση του δέρματος στο πρόσωπο χρειάζεται συγκεκριμένο χρονικό διάστημα συστηματικής εφαρμογής της Πορείας, διότι απαιτείται βιοσύνθεση νέου κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος στο βαθύτερο δέρμα, που μπορεί να διαρκέσει 2-3 μήνες.

Στο Theano Bella Spa πραγματοποιείται ένα ιδιαίτερα δραστικό αλλά παρεμβατικό lifting που οδηγεί σε ολική ανάπλαση του προσώπου.

Η ολική ανάπλαση προσώπου που υλοποιείται στο Theano Bella Beauty SPA βασίζεται κυρίως στα AHAs (Οξέα Φρούτων). Πρόκειται για ένα Αισθητικό, μη παρεμβατικό αλλά ιδιαίτερα δραστικό Lifting που εφαρμόζεται αποκλειστικά τους ψυχρούς μήνες (από Οκτώβριο έως Μάρτιο). Με αυτές τις σύγχρονες ουσίες, το δέρμα αναπλάθεται στο βάθος του και διατηρείται ριζικά ανανεωμένο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Ρυτίδες, λεκέδες και ανώμαλο ανάγλυφο αντικαθίστανται από λείο ανάγλυφο με ομοιόμορφο χρώμα, χωρίς ρυτίδες.

Τα αποτελέσματα αυτά διατηρούνται με την σύγχρονη και συστηματική χρήση των ειδικών καλλυντικών Theano Bella για το σπίτι, τα οποία σταθεροποιούν την επανορθωτική δράση.