ΦΡΟΝΤΙΔΕΣ ΕΠΟΧΗΣ

ΑΝΟΙΞΗ
Προετοιμασία για το καλοκαίρι

Οι Πορείες Άνοιξης στο Theano Beauty SPA έχουν στόχο την προετοιμασία θωράκιση του δέρματος για το καλοκαίρι (ήλιος, ξηρότητα). Ενυδατώνουν και ενδυναμώνουν το δέρμα, ώστε να αντιμετωπίσει την απότομη υπεριώδη ακτινοβολία της εποχής .

Μετά από τη μουντάδα και τη σκοτεινιά του χειμώνα, οι εαρινοί μήνες δίνουν το έναυσμα για ψυχολογική ανάταση και σωματική αναγέννηση. Λίγοι όμως γνωρίζουν, ότι αν το δέρμα αφεθεί απροετοίμαστο στην ισχυρή υπεριώδη ακτιβολία των πρώτων ημερών της άνοιξης, προκαλούνται βλάβες στις βαθύτερες στιβάδες του, όπως απώλεια κολλαγόνου και ελαστίνης, που είναι δύσκολο να αντιστραφούν. Αυτός είναι ο λόγος που το αντηλιακό είναι το πλέον απαραίτητο καλλυντικό αυτή την εποχή.

Στο Theano Beauty SPA υποδεχόμαστε και αγκαλιάζουμε την ευεργετική αναγέννηση της εποχής με τις ιστο-τονωτικές πορείες Πορείες Άνοιξης που περιλαμβάνουν ειδικό Peeling (ώστε το επερχόμενο μαύρισμα να είναι ομοιόμορφο), θρεπτικές Μάσκες ενυδάτωσης με βιταμίνες και ιστο-τονωτικά αιθέρια έλαια (ώστε το δέρμα να είναι ανθεκτικό) και αντηλιακή προστασία.

Τα καλλυντικά Theano Bella για το σπίτι, όπως η 24ωρη Κρέμα, η Μάσκα, το Ζελέ Βιταμίνης Α, ενισχύουν και σταθεροποιούν τα αποτελέσματα των θεραπειών, διατηρώντας συνεχώς ενυδατωμένο και τονωμένο το δέρμα ώστε να απολαμβάνει και ανταπεξέρχεται στις «επιθετικές» υπεριώδεις ακτίνες της άνοιξης.

Οι Πορείες Εποχής που έχουν αναπτυχθεί στο Theano Beauty SPA, στοχεύουν στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε δέρματος ανάλογα με το μήνα του χρόνου, σε συνδυασμό με τις δραστηριότητες κάθε γυναίκας και την καθημερινότητά της

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Ενυδάτωση & αντηλιακή προστασία

Η διαρκής, βαθιά ενυδάτωση του δέρματος, παράλληλα με την συνεχή ισχυρή αντηλιακή προστασία αποτελούν τη βάση για τις ειδικές Πορείες Καλοκαιριού .

Το δέρμα μας το καλοκαίρι απειλείται από την πολύ έντονη ξηρότητα που προκαλείται απ τις εναλλαγές θερμοκρασίας που βιώνουμε κινούμενοι από τους εσωτερικούς χώρους με τα κλιματιστικά, στους εξωτερικούς με την ζέστη, και αντίστροφα, και βέβαια από τον ήλιο και τις υπεριώδεις ακτίνες του, κατά την επιθυμητή ή και ακούσια έκθεσή μας σ αυτόν.
Ο συνδυασμός της ξηρότητας με την αναπόφευκτη έκθεση στον ήλιο, ευνοεί την φωτογήρανση του δέρματος, δηλαδή τον σχηματισμό λεπτών αλλά και βαθύτερων ρυτιδώσεων, που χωρίς την κατάλληλη φροντίδα μπορούν να εγκατασταθούν μόνιμα.

Οι ιστο-υγραντικές πορείες Πορείες Καλοκαιριού εξισορροπούν αυτές τις εξωγενείς πιέσεις διατηρώντας το δέρμα ενυδατωμένο. Περιλαμβάνουν κυρίως δροσιστικές Μάσκες βαθιάς ενυδάτωσης, σε συνδυασμό με προσαρμοσμένη αντηλιακή προστασία, και μας δίνουν τα απαραίτητα εφόδια ώστε να απολαύσουμε τον ήλιο και την ελευθερία που μας προσφέρει, χωρίς αγωνία και ενοχές.