ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ

Η αυξημένη σμηγματόρροια στο λιπαρό δέρμα κάνει τον επαγγελματικό βαθύ καθαρισμό του απόλυτη προτεραιότητα.
Βάση τής Πορείας στην Καμπίνα είναι η Μάσκα Αργίλου, ενισχυμένη με βιταμίνες Α,Ε και με ειδικά αντι-σμηγματορροϊκά και αντιμικροβιακά αιθέρια έλαια.

Αυτές οι Πορείες υποβοηθούνται με ενέργειες από ειδικές συσκευές, όπως Υψίσυχνα και Παλμικό Φως.
Αν υπάρχουν μπιμπίκια ή ακμή, η Μάσκα Αργίλου ενισχύεται με ειδικά αιθέρια έλαια που ανακόπτουν τα προπιονικά βακτήρια (που προκαλούν την ακμή).

Στο λιπαρό δέρμα ο επαγγελματικός βαθύς καθαρισμός με ειδικά αντι-σμηγματορροϊκά και αντιμικροβιακά αιθέρια έλαια, αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα.

Τα ειδικά καλλυντικά Theano Bella για το σπίτι είναι ιδιαίτερα σημαντικά στο λιπαρό δέρμα (με ή χωρίς μπιμπίκια), διότι παρέχουν συνεχή αντιφλογιστική, αντιμικροβιακή και αντι-σμηγματορροϊκή προστασία.

Παρόμοια φροντίδα απαιτεί το Μικτό δέρμα, το οποίο αποτελεί ένδειξη για ανισορροπία λειτουργιών και σήμερα είναι πολύ διαδεδομένο.

Το Μικτό δέρμα απαιτεί ιδιαίτερη Πορεία στην Καμπίνα, κυρίως με μίγματα Μασκών, με ειδικά προϊόντα που περιέχουν βιταμίνες Α,Ε και αιθέρια έλαια, συχνά με την συνδρομή και ενεργειών από συσκευές, όπως Υψίσυχνα και Παλμικό Φως.

Τα προϊόντα Theano Bella για το σπίτι συνεχίζουν να ισορροπούν αυτό το δέρμα και να το προφυλάσσουν από τις επίφοβες ανισορροπίες στις οποίες τείνει.