ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Η κυτταρίτιδα σχετίζεται με την ροή της λέμφου και αποτελεί διαταραχή της φυσιολογικής αρχιτεκτονικής των λιποκυττάρων. Βασική της αιτία είναι η ανεπαρκής απορροή τής λέμφου στις άτονες περιοχές, με συνέπεια τα λιποκύτταρα να «πρήζονται» από τις άχρηστες ουσίες και δημιουργούν αυτό που ονομάζουμε «δέρμα πορτοκαλιού».

Στο πλαίσιο αυτό γίνεται κατανοητός ο κομβικός ρόλος του λεμφικού μασσάζ (λεμφοντραινάζ) στην αντιμετώπισή της.

Η κύρια μέθοδος που χρησιμοποιείται για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας στο Theano Bella Spa περιλαμβάνει δραστικό λεμφικό μασάζ.

Η κύρια μέθοδος κατά της κυτταρίτιδας στο Theano Bella Beauty SPA είναι το In-situ CO2, που περιλαμβάνει και λεμφικό μασσάζ.

Ενώ το CO2 διεισδύει βαθιά μέχρι τον λιπώδη ιστό και δημιουργεί δονήσεις στα συσσωματώματα των λιποκυττάρων, το λεμφικό μασσάζ προκαλεί αυξημένη λεμφική ροή στην περιοχή, με αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να απελευθερώνονται και σταδιακά να επανέρχονται στις φυσιολογικές τους θέσεις.

Ενίοτε εφαρμόζονται και Ραδιοσυχνότητες από ειδική συσκευή, αλλά και υδρο-μασσάζ στο SPA του Theano Bella Beauty SPA, όπου στο νερό έχουν προστεθεί λεμφοδιεγερτικά αιθέρια έλαια.

Για συντήρηση στο σπίτι προσφέρεται το Ζελέ Κυτταρίτιδας, το οποίο περιέχει καφεϊνη και λεμφοδιεγερτικά αιθέρια έλαια. Απλώνεται με απαλές κυκλικές κινήσεις στις περιοχές με κυτταρίτιδα.