ΖΕΛΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

ΣΥΣΦΙΚΤΙΚΟ ΖΕΛΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Λεμφοδιεγερτικό, λιπολυτικό

Το ΣΥΣΦΙΚΤΙΚΟ ΖΕΛΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ THEANO BELLA έχει μή λιπαρή σύσταση, απορροφάται άμεσα και δεν λερώνει στα ρούχα. Η δράση του βασίζεται σε ειδικές αντι-κυτταριτιδικές και λιπολυτικές ουσίες που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα από πολλές πλευρές συγχρόνως.

Ένα ειδικό φυσικό εκχύλισμα πλούσιο σε καφεΐνη διεισδύει βαθιά στο δέρμα και προκαλεί στοχευμένη λιπόλυση στα υπερτροφικά λιποκύτταρα. Συγχρόνως, ένα ειδικό λεμφοδιεγερτικό αντι-κυτταριτιδικό και συσφικτικό μίγμα αιθερίων ελαίων (δενδρολίβανου, κυπαρισσιού, μέντας κ.ά.) διεγείρει την λεμφική απορροή (λεμφοντραινάζ) και συσφίγγει το δέρμα.

Δράση που βασίζεται σε ειδικές αντι-κυτταριτιδικές και λιπολυτικές ουσίες που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα από πολλές πλευρές συγχρόνως

Παράλληλα, δύο λιποδιαλυτές βιταμίνες (Α & Ε) φθάνουν με το μασσάζ στο βαθύτερο δέρμα , όπου αναγεννούν τους υποκείμενους άτονους ιστούς με κυτταρίτιδα. Μαζί με το γλυκυρρητινικό οξύ και την αλλαντοΐνη ηρεμούν και επαναδομούν το διαταραγμένο από την κυτταρίτιδα ανάγλυφο του δέρματος. Η πανθενόλη και το υαλουρονικό οξύ προσφέρουν διαρκή υδάτωση στην περιοχή, προϋπόθεση για την δράση τών λιπολυτικών αντι-κυτταριτιδικών ουσιών.

Το ΣΥΣΦΙΚΤΙΚΟ ΖΕΛΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ THEANO BELLA καταπολεμά την κυτταρίτιδα τόσο με αύξηση τής λεμφικής απορροής όσο και με λιπόλυση, στοχεύει δηλαδή και στις δύο κύριες αιτίες τής κυτταρίτιδας. Το αποτέλεσμα είναι η σταδιακή επάνοδος τού δέρματος στην υγιή, κρουστή και λεία εμφάνιση.

Ιδιαίτερη σημασία έχει ο τρόπος χρήσεως τού προϊόντος: το αποτέλεσμα αυξάνεται θεαματικά εάν το άπλωμα γίνεται με κυκλικές κινήσεις μασσάζ που ακολουθούν την πορεία των λεμφικών αγγείων, δηλ έχουν κατεύθυνση προς την άνω κοιλιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ