ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ THEANO BELLA
Για όλους τους τύπους δέρματος
Προστασία ευρέως φάσματος (UVΑ+UVΒ)

Η Αντηλιακή Κρέμα THEANO BELLA SPA προστατεύει από όλο το φάσμα των υπεριωδών ακτίνων δηλαδή τόσο από τις υπεριώδεις-Β (οι πιο επικίνδυνες), όσο και από τις υπεριώδεις-Α.

Η αντηλιακή κρέμα απλώνεται σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια ενώ το αρχικό λευκό χρώμα της εξαφανίζεται γρήγορα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Λόγω της ιδιαίτερης σύστασής της είναι εξαιρετικά κατάλληλη και για λιπαρά δέρματα, καθώς ταυτόχρονα απορροφά συνεχώς το εκκρινόμενο σμήγμα διατηρώντας το δέρμα «στεγνό».
Ως κύριο αντηλιακό φίλτρο ευρέως φάσματος (για ακτίνες UVΑ+UVΒ) περιέχει εξαιρετικά μικρόκοκκο διοξείδιο τιτανίου προηγμένης επεξεργασίας (νανοσωμάτια), καθώς και ένα αντηλιακό φίλτρο κινναμικού τύπου (για αυξημένη προστασία από υπεριώδεις-Β). Μαζί περιέχονται λάδι χοχόμπας (jojoba oil) και υαλουρονικό οξύ για συνεχή ενυδάτωση, βιταμίνες Α και Ε για γρήγορη αναγέννηση, ένα αντιφλογιστικό σύμπλεγμα, καθώς και αναπλαστικά αιθ.έλαια.

Η αντηλιακή κρέμα προσώπου απλώνεται σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια και δεν αφήνει λιπαρότητα.

Η Αντηλιακή Κρέμα THEANO BELLA SPA διατίθεται και με χρώμα, προσφέροντας στο πρόσωπο έναν ελαφρύ φυσικό χρωματισμό τύπου απαλού μακιγιάζ.

Η αντηλιακή κρέμα είναι σημαντικό πρέπει να αφαιρείται κάθε βράδυ με Γαλάκτωμα και Λοσιόν Προσώπου. Μετά τον καθαρισμό ακολουθούν αντίστοιχες Κρέμες ή Ζελέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ