ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΣΙΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Για όλους τους τύπους δέρματος

Απαλό, κατευναστικό

Ο σωστός καθαρισμός αποτελεί το πρώτο και πιο σημαντικό τμήμα της αισθητικής μας φροντίδας καθώς εξασφαλίζει την αποτελεσματική δράση των συστατικών τα οποία θα παρέχουμε στο δέρμα μας, είτε μέσω των θεραπειών είτε μέσω της χρήσης των ειδικών καλλυντικών προϊόντων. Αν πρόσωπο, λαιμός και ντεκολτέ δεν καθαριστούν σωστά, δηλαδή βαθιά αλλά ήπια, τα επόμενα βήματα δεν θα έχουν θα το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Το ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ THEANO BELLA απομακρύνει με ηπιότητα τις δερματικές εκκρίσεις όπως σμήγμα και ο ιδρώτας, τα νεκρά κύτταρα, τους ρύπους, αλλά και το ελαφρύ μακιγιάζ. Βασίζεται σε φυτικά έλαια (κυρίως αμυγδαλέλαιο) και σε δοκιμασμένα ήπια καθαριστικά συστατικά.

Ταυτόχρονα, η πανθενόλη επαναφέρει την σωστή υγρασία και η αλλαντοΐνη ομαλοποιεί το δερματικό ανάγλυφο. Επιλεγμένα αιθέρια έλαια (λεβάντας, γερανίου) καταπραϋνουν και επαναφέρουν τις φυσιολογικές λειτουργίες με λεπτότητα, με το tea tree να απολυμαίνει με φυσικό αλλά και απαλό τρόπο.

Το ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΕΑΝΟ BELLA διαθέτει τόσο απαλή σύσταση, ώστε είναι κατάλληλο ακόμη και ως υγραντικό Γαλάκτωμα Σώματος πχ μετά από λουτρό. Η ποσότητά του (250 ml) είναι επαρκής για πολλές χρήσεις.

Το ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ THEANO BELLA απομακρύνει με ηπιότητα τις δερματικές εκκρίσεις και βασίζεται σε φυτικά έλαια (κυρίως αμυγδαλέλαιο) και σε δοκιμασμένα ήπια καθαριστικά συστατικά

ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟΥ THEANO BELLA

Για όλους τους τύπους δέρματος

Δροσιστική, συσφικτική, επαναφέρει το φυσιολογικό pH

Η σωστή τόνωση του προσώπου μετά τον καθαρισμό, επαναφέρει το φυσιολογικό ελαφρά όξινο pH τής επιδερμίδας, το οποίο έχει διαταραχθεί με τον καθαρισμό. Αυτό το βήμα είναι σημαντικό ώστε να αποφευφχθεί η έκθεση του δέρματος σε μύκητες και βακτήρια. Ταυτόχρονα, συσφίγγει τους ανοιχτούς πόρους που έχουν διασταλεί με τον καθαρισμό.

Η ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟΥ BELLA αποκαθιστά το φυσιολογικό pH με ειδικά συστατικά, ενώ συγχρόνως συσφίγγει ήπια τους ανοιχτούς πόρους με λεπτό εκχύλισμα αμαμηλίδας (Hamamelis) και κρατά την επιδερμίδα ενυδατωμένη με πανθενόλη. Επιλεγμένα αιθέρια έλαια (γερανίου, λεβάντας, σανταλόξυλου, βασιλικού) τονώνουν και συσφίγγουν το δέρμα, ενώ το tea tree αποκακρύνει μύκητες και βακτήρια.

Μόνο μετά την δροσιστική και τονωτική αυτή Λοσιόν το καθαρό δέρμα είναι έτοιμο να δεχθεί τις ουσίες της, ανάλογα με την υφή του, επόμενης φάσης (Ζελέ Βιταμίνης Α, 24ωρη Κρέμα, Μάσκα).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ