ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ

Συσφικτικη, αντιρρυτιδικη, μειωνει τις σακκουλες

Η λεπτή και πλούσια ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ THEANO BELLA περιέχει ειδικό συνδυασμό συστατικών, που προσφέρει αυτό που χρειάζεται η απαιτητική περιοχή τών ματιών, δηλαδή τόνωση, σύσφιξη, αντιρρυτιδική δράση, αλλά και εξομάλυνση του αναγλύφου από τις γνωστές σακκούλες ματιών.

Η ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ THEANO BELLA περιέχει λεπτό λάδι χοχόμπας (jojoba oil) που απορροφάται αμέσως και δεν προχωρά προς τα μάτια. Το ήπια συσφικτικό εκχύλισμα αμαμηλίδας (Hamamelis) συνδυάζεται με ένα ιδιαίτερο μίγμα αιθερίων ελαίων (υλάνγκ-υλάνγκ extra, βασιλικού κ.ά.) για σύσφιξη και εξομάλυνση της περιοχής.

Περιέχει ειδικό συνδυασμό συστατικών, που προσφέρει τόνωση, σύσφιξη, αντιρρυτιδική δράση, αλλά και εξομάλυνση του αναγλύφου

Ένα αντιρρυτιδικό σύμπλεγμα βιταμινών Α, C, Ε μαζί με αλλαντοΐνη και ειδικά αιθ.έλαια (λεβάντας, σανταλόξυλου) προκαλούν αναγέννηση των λεπτών ιστών. Η πανθενόλη φροντίζει για ζωτική υγρασία, ενώ η βισαβολόλη (αντιφλογιστικό από χαμομήλι) και το αιθ.έλαιο λεβάντας μειώνουν τις εντάσεις και τις φλογώσεις. Ένα ειδικό αντηλιακό φίλτρο προστατεύει την ευαίσθητη αυτή περιοχή από τις υπεριώδεις ακτίνες τού ήλιου, ενώ ένα φυτικό λευκαντικό (από ακτινίδια και ρίζα σοφόρας) μειώνει τους μαυρους κύκλους και επαναφέρει την φυσική λευκότητα.

Με αυτόν τον συνδυασμό συστατικών, η ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ THEANO BELLA αποτελεί την καθημερινή στήριξη τής περιοχής, δηλαδή την διατηρεί λεία και φωτεινή, χωρίς ρυτίδες, μαύρους κύκλους και σακκούλες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ