ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Για Ξηρό, Ευαίσθητο, Ώριμο δέρμα
Υγραντική, αντιρρυτιδική, ήπια λευκαντική

 

Η ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ THEANO BELLA είναι μία λεπτή και ιδιαίτερη κρέμα για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, σχεδιασμένη να προστατεύει, να τρέφει και να ανανεώνει το ξηρό, ευαίσθητο και ώριμο δέρμα.

Βασίζεται στο λεπτό λάδι χοχόμπας (jojoba oil), το οποίο προσφέρει υψηλής ποιότητας λιπίδια στο ξηρό δέρμα. Ειδικά ποσοστά λιποδιαλυτών βιταμινών Α και Ε, σε συνδυασμό με αλλαντοΐνη και ένα ειδικό μίγμα αιθερίων ελαίων πρώτης ποιότητας (υλάνγκ-υλάνγκ, σανταλόξυλου, βασιλικού κ.ά.), αναγεννούν τους ξηρούς και άτονους δερματικούς ιστούς, μειώνουν τις λεπιώδεις κατατάσεις και τις ρυτίδες και ομαλοποιούν το ανάγλυφο.

Η πανθενόλη αντίστοιχα προσφέρει επιπρόσθετη υγρασία, ενώ η βισαβολόλη (βασικό αντιφλογιστικό συστατικό στο χαμομήλι) και τα αιθέλαια λεβάντας και σανταλόξυλου καταπραύνουν τις δερματικές εντάσεις και επαναφέρουν τις φυσιολογικές λειτουργίες, ιδιαίτερα στο ευαίσθητο δέρμα που τείνει να αντιμετωπίζει φλογώσεις.

Ένα επιλεγμένο αντηλιακό φίλτρο κινναμικού τύπου προστατεύει από τις ηλιακές ακτίνες, ενώ ένα ειδικό φυτικό λευκαντικό εκχύλισμα (από ακτινίδια και ρίζα σοφόρας) χαρίζει στο δέρμα φυσική αισθητική λευκότητα.

Με αυτήν την σύσταση, η ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ THEANO BELLA είναι μία αληθινή καθημερινή ευεργεσία για το ξηρό, το ώριμο και το ευαίσθητο δέρμα.

Μία λεπτή υδατική κρέμα που συσφίγγει τους πόρους και μειώνει την λιπαρότητα, ενώ ταυτόχρονα επαναδομεί το ακανόνιστο ανάγλυφο στο συγκεκριμένο δέρμα

Για Λιπαρό, Μικτό, Με ακμή, δέρμα
Συσφικτική, ρυθμιστική σμήγματος, ήπια λευκαντική

 

Η ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΟ & ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ THEANO BELLA είναι μία λεπτή υδατική κρέμα με μόνο τα απαραίτητα λιπαρά (λεπτόρρευστο jojoba), που συσφίγγει τους πόρους και μειώνει την λιπαρότητα, ενώ ταυτόχρονα επαναδομεί το ακανόνιστο ανάγλυφο στο συγκεκριμένο δέρμα.

Δύο εκχυλίσματα φυτών σε ειδική αναλογία συνδυάζονται για σύσφιξη των διεσταλμένων πόρων, το ήπια συσφικτικό εκχύλισμα αμαμηλίδας (Hamamelis) και το έντονα συσφικτικό εκχύλισμα ιμπεράτας (Imperata). Αυτή η δράση ενισχύεται από το επιλεγμένο μίγμα αιθερίων ελαίων (γερανίου, λεβάντας, υλάνγκ-υλάνγκ, κυπαρισσέλαιο), το οποίο επιπλέον εξισορροπεί την έκκριση σμήγματος και μειώνει σταδιακά την λιπαρότητα. Το tea tree, επιπλέον προλαμβάνει καθώς διατηρεί το λιπαρό δέρμα ελεύθερο από παθογόνους μύκητες και βακτήρια.

Ένα ειδικό μίγμα βιταμινών Α, C, Ε αναγεννά τους δερματικούς ιστούς, κυρίως στο περιβάλλον των πόρων, και συνδυάζεται με την αλλαντοΐνη για την επαναδόμηση τού δερματικού ιστού. Αντίστοιχα η πανθενόλη προσφέρει την σωστή υγρασία, ενώ η βισαβολόλη (αντιφλογιστικό συστατικό στο χαμομήλι) και το γλυκυρρητινικό οξύ καταπραύνουν τις φλογώσεις και συμβάλλουν στην αναδόμηση.
Ένα κατάλληλο αντηλιακό φίλτρο (κινναμικού τύπου) προστατεύει από τις ηλιακές ακτίνες, ενώ ένα φυτικό λευκαντικό εκχύλισμα (από ακτινίδια και ρίζα σοφόρας) επαναφέρει στο δέρμα την φυσική του λευκότητα.

Με αυτήν την λεπτή αλλά πλούσια και εξειδικευμένη σύσταση, η ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ THEANO BELLA φροντίζει από όλες τις πλευρές το λιπαρό δέρμα και ομαλοποιεί το ακανόνιστο ανάγλυφο παρέχοντας μία πλήρη και καθημερινή φροντίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ