ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Για Ξηρό, Ευαίσθητο, Ώριμο δέρμα
Πλούσια, θρεπτική, μαλακτική, αντιγηραντική

Η ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ THEANO BELLA έχει μία ιδιαίτερα πλούσια θρεπτική σύσταση, ώστε σε μικρό χρονικό διάστημα να παρέχει τα αναγκαία θρεπτικά και υγραντικά συστατικά στο ξηρό, ώριμο και ευαίσθητο δέρμα.

Τα δύο λεπτά φυτικά έλαια χοχόμπας (jojoba) και αμυγδαλελαίου συνδυάζονται με τον ήπια απορροφητικό και συσφικτικό καολίνη για να δημιουργήσουν την θρεπτική βάση.
Το ζελέ αλόης (aloe gel), η πανθενόλη και η αλλαντοΐνη ενυδατώνουν βαθιά την επιδερμίδα και επαναφέρουν το ομαλό ανάγλυφο, ενώ ένα φυτικό λευκαντικό σύμπλεγμα (από ακτινίδια και ρίζα σοφόρας) μειώνει τους λεκέδες και χαρίζει φυσική λευκότητα.

Η συνδυασμός των τριών βιταμινών A, E, C μαζί με ένα σύμπλεγμα επιλεγμένων αιθερίων ελαίων, όπου εξέχουσα θέση έχουν τα αιθ.έλαια λεβάντας και υλάνγκ-υλάνγκ (extra), μαζί με βασιλικέλαιο και σανταλόξυλου (sandalwood oil), αναγεννούν πολύ γρήγορα τον δερματικό ιστό και καταπολεμούν την ξηρότητα και τις λεπιώδεις καταστάσεις.

Η ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ THEANO BELLA απλώνεται σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, ακόμη και στις ράχες τών χεριών, 2-3 φορές την εβδομάδα και προσφέρει ζωτικές ουσίες για γρήγορη αναγέννηση στο ξηρό, ώριμο και ευαίσθητο δέρμα.

Το πιο ισχυρό καλλυντικό της αποκλειστικής Σειράς THEANO BELLA. Βασίζεται στις απαράμιλλες απορροφητικές και αντιφλογιστικές ιδιότητες τής πράσινης αργίλου, μίας πολύπλευρης και αποτελεσματικής φυσικής ύλης

Για Λιπαρό, Μικτό, Ακάθαρτο (μπιμπίκια, ακμή) δέρμα
Υπερ-απορροφητική, συσφικτική, με πράσινη άργιλο

Η ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΟ & ΜΙΚΤΟ THEANO BELLA είναι το πιο ισχυρό καλλυντικό της αποκλειστικής Σειράς THEANO BELLA. Βασίζεται στις απαράμιλλες απορροφητικές και αντιφλογιστικές ιδιότητες τής πράσινης αργίλου, μίας πολύπλευρης και αποτελεσματικής φυσικής ύλης.

Η πράσινη άργιλος, που αποκαλείται και θεραπευτική γή απορροφά αποτελεσματικά τόσο τις λιπαρές (σμήγμα, λιπαρούς ρύπους), όσο και τις υδατικές (ιδρώτα, υδατικούς ρύπους) εκκρίσεις, ενώ ταυτόχρονα κατευνάζει τους ερεθισμούς. Είναι επομένως το ιδανικό υλικό για τον βαθύ καθαρισμό τού λιπαρού δέρματος.

Ένα ειδικό αντιφλογιστικό και συσφικτικό μίγμα αιθερίων ελαίων (λεβάντας, γερανίου, γαρυφαλλέλαιο, μέντας) επιτυγχάνει δροσιστικό κατευνασμό, ενώ το tea tree σε ειδική δόση, καταπολεμά τους μύκητες και τα βακτήρια που ευθύνονται για την ακμή.

Επιπλέον, στη μάσκα υπάρχουν δύο συσφικτικά εκχυλίσματα, το ήπιο εκχύλισμα αμαμηλίδας (Hamamelis) και το έντονα συσφικτικό εκχύλισμα ιμπεράτας (Imperata). Το ειδικό μίγμα βιταμινών Α, C, Ε, σε συνδυασμό με την αλλαντοΐνη αναγεννά το περιβάλλον των πόρων και ομαλοποιεί το δερματικό ανάγλυφο. Η βισαβολόλη (αντιφλογιστικό από το χαμομήλι) και το γλυκυρρητινικό οξύ, συμβάλλουν με την ιδιαίτερη αντιφλογιστική τους δράση στην δερματική αναδόμηση. Ένα επιλεγμένο φυτικό λευκαντικό εκχύλισμα (από ακτινίδια και ρίζα σοφόρας) μειώνει τους λεκέδες και προσδίδει φυσική λευκότητα στο δέρμα.

Η συνδυασμός αυτών των υλικών στις κατάλληλες δοσολογίες κάνει την ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΟ & ΜΙΚΤΟ THEANO BELLA το πιο βασικό βήμα τπροετοιμασίας για δέρμα αυτό, τόσο στο σπίτι όσο και στην Καμπίνα. Η χρήση της 2-3 φορές την εβδομάδα απαλλάσσει το λιπαρό δέρμα από το υπερβολικό σμήγμα, τους ρύπους και τα βακτήρια της ακμής, αναγεννά και ενισχύει τη λάμψη του προσώπου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ