ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Οι ουλές προσώπου προέρχονται συνήθως από ακμή, από παρεμβατικές δράσεις, ασθένειες ή ιατρικές επεμβάσεις και μπορούν ανάλογα με την πηγή της εμφάνισής τους, να εξαλειφθούν ή να μειωθούν δραστικά, ενισχύοντας σημαντικά την αυτοπεποίθηση, την άνεση και την ψυχολογική προδιάθεση.

Οι επιφανειακές ουλές εξαλείφονται με Κλασικές Πορείες Προσώπου του Theano Beauty SPA, κυρίως με Peeling και αναγεννητικές ουσίες όπως βιταμίνες Α και Ε και αναπλαστικά αιθέρια έλαια. Επίσης με ορισμένες ενέργειες από ειδικές συσκευές, όπως Ραδιοσυχνότητες και Παλμικό Φως. Με αυτές τις μεθόδους αφαιρούνται οι επιφανειακές στιβάδες και προκαλείται γρήγορη αναγέννηση της επιδερμίδας.

Οι εξειδικευμένη πορεία για την καταπολέμηση ουλών και σημαδιών στοχεύει και επιτυγχάνει την μη παρεμβατική αφαίρεση των επιφανειακών στιβάδων του δέρματος και οδηγεί στην ταχύτατη αναγέννηση της επιδερμίδας.

Οι βαθύτερες ουλές απαιτούν δραστικότερες μεθόδους και εξαλείφονται πιο δύσκολα. Στο Theano Bella SPA, οι βαθύτερες ουλές ομαλοποιούνται τον χειμώνα με ειδικές Πορείες AHAs, υποστηριζόμενες από αναγεννητικές ουσίες όπως βιταμίνες Α και Ε και ιστο-αναπλαστικά αιθέρια έλαια. Οι Πορείες AHAs αναπλάθουν το δέρμα από βάθους και έχουν ως αποτέλεσμα την λείανση των ουλών και όλου του δερματικού αναγλύφου.