ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Λιπόλυση και ιστο-ανάπλαση

Η τοπική συσσώρευση λίπους στο δέρμα είναι κάτι διαφορετικό από την κυτταρίτιδα.

Οι δύο κύριες μέθοδοι κατά του τοπικού πάχους στο Theano Bella Beauty SPA είναι το In-situ CO2 (που περιλαμβάνει λεμφικό μασσάζ) και η Ιοντοφόρηση Καφεϊνης, που μπορούν να εφαρμόζονται εναλλάξ. Η πρώτη μέθοδος αναταράσσει τα λιποκύτταρα στον λιπώδη ιστό, ώστε το επακόλουθο λεμφικό μασσάζ να προξενήσει αυξημένη λεμφική ροή στην περιοχή, με αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να απαλλάσσονται από τα συσσωρευμένα περιττά υγρά. Ο λιπώδης ιστός φαίνεται αμέσως λεπτότερος (απώλεια υγρών), ενώ συγχρόνως διευκολύνεται δραστικά η εισαγωγή δραστικών ουσιών.

Η Ιοντοφόρηση Καφεϊνης εισάγει με αυξημένο ρυθμό μόρια καφεϊνης στον λιπώδη ιστό. Η καφεϊνη είναι από τις γνωστότερες λιπολυτικές ουσίες, προκαλεί διάσπαση του λίπους προς λιπαρά οξέα, τα οποία απομακρύνονται με την λέμφο.

Στο Theano Bella Spa παρέχονται πορείες για την αντιμετώπιση της τοπικής συσσώρευσης λίπους με βάση την αιτία αυτής της συσσώρευσης και την υφή του λιπώδους ιστού.

Συμπλήρωματικά μία ακόμη μέθοδο κατά του τοπικού πάχους αποτελούν οι Ραδιοσυχνότητες από ειδική συσκευή, που υποβοηθούν το τοπικό αδυνάτισμα.

Τέλος, το υδρο-μασσάζ στο SPA του Theano Bella Beauty SPA, όπου στο νερό έχουν προστεθεί λιπολυτικά και λεμφοδιεγερτικά αιθέρια έλαια, συμβάλλει στην λιπόλυση και προετοιμάζει το σώμα με τον καλύτερο τρόπο για τοπικό αδυνάτισμα.

Με τον συνδυασμό αυτών των μεθόδων, ο λιπώδης ιστός (το τοπικό πάχος ) μειώνεται σε όγκο, η περιοχή αποκτά λεπτότερο, «κρουστό» ανάγλυφο.

Για συντήρηση του λιπολυτικού αποτελέσματος στο σπίτι προσφέρεται το συσφικτικό και λιπολυτικό Ζελέ Κυτταρίτιδας, το οποίο περιέχει καφεϊνη, μαζί με λεμφοδιεγερτικά αιθέρια έλαια. Απλώνεται με απαλές κυκλικές κινήσεις στις περιοχές με τοπικό πάχος.