ΡΑΓΑΔΕΣ

Ραγάδες προκύπτουν όταν οι ιστοί επιμηκύνονται πιο γρήγορα από όσο αντέχει το δέρμα, όπως για παράδειγμα στην εγκυμοσύνη και σε απότομη αυξομείωση του βάρους. Σε κάποιες περιπτώσεις προκύπτουν και από ορμονικές αιτίες. Τότε το δέρμα εκτείνεται απότομα και δημιουργεί εσωτερικές ουλές με αδύναμο δερματικό ιστό, που αποκαλούνται ραγάδες.

Η αντιμετώπιση των ραγάδων είναι αρκετά δύσκολη και απαιτεί χρόνο, καθώς πρέπει να δημιουργηθεί νέος, υγιής ιστός στην θέση του αδύναμου.

Ο συνδυασμός λεμφοδιέγερσης και ιστοαναπλαστικών προϊόντων επιτυγχάνει την αναγέννηση του ασθενούς δερματικού ιστού και την αντικατάστασή του από υγιή.

Στο Theano Bella Beauty SPA έχουν αναπτυχθεί ειδικές Πορείες για τις ραγάδες, οι οποίες συνδυάζουν λεμφοδιάγερση και ιστο-αναπλαστικά προϊόντα.

Η λεμφοδιεγερτική μέθοδος In-situ CO2 κινητοποιεί τις δερματικές λειτουργίες, ενώ η ενεργή βιταμίνη Α (ρετινόλη) διεγείρει τους ινοβλάστες σε βιοσύνθεση νέου κολλαγόνου και νέας ελαστίνης, που αντικαθιστούν τον βιαστικά δημιουργημένο ιστό των ραγάδων.

Ως αποτέλεσμα αυτού του συνδυασμού, ο ασθενής δερματικός ιστός των ραγάδων αναγεννάται και οι ραγάδες αντικαθίστανται με νέο, υγιή ιστό.